SM i dart spelas i Kalmar i vår

Nästa vår är Kalmar värd för två stora dartevenemang. Det första evenemanget är riksserien för lag, som spelas i Sporthallen den 23–25 januari 2015. Det är en rikstäckande tävling arrangerad av Svenska Dartförbundet. 94 lag från olika distrikt i landet kommer att delta. Det är fyramannalag med en eller två reserver, så sammanlagt väntas mer än 500 dartspelare komma till Kalmar för tävlingen.

Vårens andra stora dartevenemang i Kalmar äger rum den 5–7 mars på Calmar Stadshotell. Då spelas individuellt SM och ca 250 personer väntas delta. Under helgen kommer varje spelare att delta i flera klasser. En person kan exempelvis spela damsingel, damdubbel och mix.

 

 

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.