Göteborg: Stora seglingsfester sommaren 2015

I augusti 2015 kommer några av världens snabbaste katamaraner till Göteborg där en deltävling i America’s Cup World Series kommer att avgöras. Svenska Artemis Racing är ett av de deltagande teamen. Evenemangsområdet blir i Frihamnen där Volvo Ocean Race har målgång två månader tidigare. America’s Cup är en seglingstävling med extremt snabba katamaraner av modellen AC45 som seglar i farter över 35 knop (65 km/h). Den 28 – 30 augusti nästa år kommer en av deltävlingarna att avgöras i Göteborg, bara två månader efter det att Volvo Ocean Race har gått i mål. Frihamnen kommer att vara evenemangsområde under båda tävlingarna.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.