Hotell: Att ta med hotellets schampo är inget problem, värre blir det med gäster som tar med TV:n

Det finns mycket grejor i ett hotellrum. En del hamnar i resväskan när gäster checkar ut. Hälften av svenskarna har någon gång tagit med hårschampo eller sömnadskit . Och det ser hotellen som god reklam, värre blir det när gästerna lyfter ut TV:n. Resesökwebben Skyscanner har gjort en undersökning som visar att totalt 54% av svenskarna någon gång knyckt från hotellrummet. Överst på listan står olika hårvårdsprodukter (38%), hotellhanddukar är förstås en klassiker, 12% snodde med den, tofflorna halkade med för 8%, morgonrocken togs av 4%. Bara 1% erkände att de stulit tavlor, prydnadssaker, hårtork, kudde eller lampa. Totalt svarade 1 000 svenska hotellgäster.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.