Tips och synpunkter

Här kan du dela med dig av tips och råd, ris och ros – om svensk turism.

Här kan du dela med dig av tips och råd, ris och ros – om svensk turism.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

3 svar till "Tips och synpunkter"

  • Redaktionen  2015-06-18 på 11:02 f m

   Hej Lennart, visst känner vi varandra lite från Sveriges Turistråd? Jag vikarierade som redaktör några månader där. Och som du ser så har jag kommit tillbaka till svensk turism efter många år som journalist med inriktning mer på utgående resande. Jag upptäckte att det numera, sorgligt nog, varken finns någon central instans som marknadsför Sverige i Sverige (typ Sverige är Fantastiskt-kampanjen) eller något media som skriver svenska turistnyheter, därför startade jag Resa i Sverige. I dagens läge satsar jag enbart på svenska besökare men på sikt vill jag förstås även komma ut på utlandsmarknaderna.

   Trevlig sommar!
   Hälsningar
   Erik Stenfors

   Svara
 1. Svenne  2015-02-24 på 11:30 f m

  Varför ser mans så lite reklam för Sverige och svenska resmål? Förr så kom det varje år ut en tjock broschyr med semestertips, jag tror den hette ”Sverige är fantastiskt”. Nu verkar det som om det bara handlar om charter och exotiska långresor. Men det finns ju så mycket kvar att uppleva hemma i Sverige; från Ystad till Treriksröset.

  Svenne Krona

  Svara

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.