Stockholm: Ny bistro i Gamla stan

Kocken Marco Baudone öppnar i december bistron Kornhamnstorg 53 på samma adress i Stockholm.

– Jag älskar Gamla Stan med sina gamla byggnader, trånga gränder och närheten till vattnet. Jag tror att Kornhamnstorg 53 kan bidra till en ännu mer levande stadsdel, oavsett om det är tidigt i ottan eller kring småtimmarna. Hos oss är alla välkomna då vi strävar efter att vara tillgängliga samt att servera enkel och god mat. Våra gäster kan välja om de vill ta en snabb bit mat i baren efter jobbet, äta frukost på uteserveringen eller hyra vårt chambre separée för större sällskap, säger Marco Baudone i ett pressmeddelande.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.