Göteborg: ”Jag kommer hem igen till jul” är Peter Jöbacks nya julshow

Göteborg Gothia Towers JöbackMusikalartisten Peter Jöback gav 202 ut sitt julalbum under titeln ”Jag kommer hem igen till jul”. Hans skiva är sedan dess en av de mest sålda i Sverige. Nu är det klart att Peter Jöback tar upp titeln igen i sin nya julshow som får premiär 25 november och ska spelas torsdagar – söndagar fram till jul. Biljetterna släpps lördagen den 28 februari 2015.

Peter Jöback tillhör den kategori artister som med mod och framgång rör sig mellan genrer. Han varvar platinaskivor med turnéer och internationella musikalroller. Peter har hyllats på de stora musikalscenerna i Londons West End och på Broadway i New York där han 2012–2013 spelade titelrollen i ”Phantom of the Opera”. I New York framträdde han som förste svensk på anrika Tony Awards. Han återvände 2013 till Sverige för huvudrollen i ”Sweeney Todd” på Stockholms Stadsteater och den hyllade, utsålda uppsättningen sågs av 70.000 personer. Efter konserter i Japan och i London klev Peter in i ännu en enormt hyllad roll; som Candy Darling i ”Livet är en schlager” som han spelar våren ut.

När Peter Jöback intar Göteborg och The Theatre, en scen som ligger i anläggningen Gothia Towers. Det blir en föreställningen med både förmingel och en gourmet-meny signerad av den fyrfaldiga OS-guldmedaljören i matlagning – Krister Dahl. Arenans flexibilitet ger spännande möjligheter till den kreativa processen och gästerna kommer att kliva in i Peters magiska julvärld redan i entrén. På scenen bjuder Peter på en musikalisk julsaga som spänner från det lilla intima till det glänsande universum som julen är. Här ryms längtan och gemenskap, vemod och hopp. Orkestern kommer ledas av Peters kapellmästare och producent för skivan – Lars Halapi. Föreställningen produceras av Krall Entertainment & Sinclair Entertainment i samarbete med 2E Live.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.