Jönköping: Gratis hotell för kärlekspar

Kvällstidningen Expressen listade landets mest oromantiska städer inför Alla hjärtans dag och placerade Jönköping bland de sämsta. Jönköping beskrivs i motiveringen som ”ett gupp i vägen” mellan Stockholm och Malmö.

Efter detta påstående om Jönköping går staden till motoffensiv. Nu erbjuds kärlekspar en gratis hotellnatt för att motsatsen ska bevisas, och för att förhoppningsvis öka det växande invånarantalet ytterligare.

—Det stämmer inte alls säger Patrik Olderius som är VD för Destination Jönköping. Förmodligen bygger deras uppfattning på gamla erfarenheter, det händer jättemycket i Jönköping. Inte minst i centrumkärnan där flera restauranger och hotell nyligen öppnat och fortsätter att utvecklas.

Destination Jönköping har lagt beslag på fem rum på det nyöppnade Vox Hotell i stans centrum, där de kärlekspar som är först till kvarn får bo gratis en natt för att själva uppleva hur romantiskt Jönköping kan vara med utsikt över Vättern. Förhoppningen är dessutom att slå två flugor i en smäll, säger Patrik Olderius.

— Här byggs så det knakar och med en enorm energi. Förhoppningsvis kan en natt i Jönköping övertyga fler om att göra som så många andra och flytta hit. Kan själva natten på Vox Hotel dessutom leda till fler invånare så är ingen gladare än jag.

Sugen på en romantisk natt på Vox? Maila namn och nummer till marknad@destinationjonkoping.se och få möjlighet att uppleva Jönköpingsromantik!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.