Karlstad: Värmlands museum firar National Geographics 125 år

Värmlands museum visar som enda museum i Sverige, tidskriften National Geographics jubileumsutställning med över 100 bilder från sällskapets 125-åriga historia. Några av världens bästa fotografer finns representerade, som Steve McCurry, Nick Nichols och Jim Brandenburg. Fotografierna skildrar viktiga skeenden i vår gemensamma historia och berättar om hur världen ständigt förändras. Utställningen visas till och med 17 maj 2015.

Under sportlovet får lovlediga barn skapa egna konstverk. Inspirationen får de från utställningen National Geographic 125 år. Med fotografier ur utställningen som inspiration gör vi egna konstverk med hjälp av collage, akvarell och krita.

Måndagar och tisdagar kl 14.00-15.30 har museet drop in. Ihop med kulturskolans och museets pedagoger kan mindre barn ihop med en vuxen eller skolbarn, delta i olika aktiviteter.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.