Stockholm: Gröna Lund planerar för mer skräck

Skräck är trendigt, Gröna Lund kommer nästa år med ett nytt spökhus, "House of Nightmares".

Skräck är trendigt, Gröna Lund kommer nästa år med ett nytt spökhus, ”House of Nightmares”.

Gröna Lunds spökhus från 1991 ska nästa år ge plats för nya skräckisen”House of Nightmares”, en investering på 25 miljoner kronor. Den nya satsningen utlovas bli den värsta form av skräckupplevelse man kan utsätta sig för på en nöjespark.

– Skräckeffekterna från tekniken kommer att kompletteras med utbildade aktörer vi kommer att utmana alla våra besökares sinnen och vi diskuterar just nu vilken åldersgräns vi ska ha på House of Nightmares. Den här skräckupplevelsen bör långt ifrån alla utsätta sig för, säger Gröna Lunds attraktionschef Peter Osbeck i ett pressmeddelande.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.