Stockholm: Scandic gör om hotell Sergel Plaza till en ”cityresort”

Hotellkedjan Scandic ska våren 2017 öppna en helt ny typ av hotell i Stockholm – en cityresort. Vad detta konkret innebär framgår dock inte av pressreleasen, utom att ”hotellet blir en lekfull och skön oas mitt i all betong, stål och storstadspuls”. Grunden till satsningen blir nuvarande hotellfastigheten Sergel Plaza.

Här kommer att bli plats för cirka 420 hotellrum samt 2 300 kvadratmeter restaurang- och mötesyta. Hotellet, som sedan 2007 drivits under Scandics varumärke via ett franchiseavtal mellan Hilton och Scandic, kommer att genomgå en omfattande renovering, med start i början av 2016.

”Vår vision är att skapa en ny sorts cityhotell med ett suveränt läge. Det ska bli ett hotell för 2020-talets medvetna och beresta resenär, som har höga krav och söker upplevelser, och som gärna blandar jobb och fritid”, säger Frank Fiskers, vd & koncernchef för Scandic Hotels.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.