Viking Line: Vår i luften och trolleri i Påsk

Våren står runt hörnet och planeringen för påsklovet med temat trolleri, Magical Easter, är i full gång. Aktiviteter som passar för hela familjen erbjuds på fartygen som trafikerar från Stockholm via Åland till Åbo och Helsingfors.

Våren står runt hörnet och planeringen för påsklovet med temat trolleri, Magical Easter, är i full gång. Aktiviteter som passar för hela familjen erbjuds på fartygen som trafikerar från Stockholm via Åland till Åbo och Helsingfors.

Viking Line planerar för vår men först kommer Påsken med temat trolleri, Magical Easter. Aktiviteter som passar för hela familjen erbjuds på fartygen som trafikerar från Stockholm via Åland till Åbo och Helsingfors.

Barnen och ungdomarna är en mycket viktig och uppskattad målgrupp hos Viking Line. Ifjol reste över en miljon 0-17 åringar med något av företagets fartyg. I gjorda marknadsundersökningar får rederiets satsningar på dessa målgrupper mycket höga betyg. Semesterperioderna och skollovsveckorna är något av högsäsong för olika typer av familjeresor. Det finns stort utbud att välja mellan såsom kortare turer över dagen till förlängda kryssningar med landarrangemang och med extra övernattning på utvalda badhotell.

Nyligen avslutade sportlovsveckorna blev återigen stor succé med många barnfamiljer ombord. Snart stänger skolorna för påsklov och förberedelserna är redan i gång för att hinna bli klara med allt från påsklekar och tävlingar i magins tecken till temaanpassat utbud i restaurangerna och i taxfree-butikerna.

– Vi vet att det är många som längtar till påsklovet och det gör förstås också vår skeppskatt Ville Viking som ser jättemycket fram emot att få träffa och busa med barnen och kanske även lära dem några trolleritricks, säger Mikael Panelius, underhållningschef på Viking Line.

Trollerikrog på Amorella
På Åbofartyget Amorella finns Östersjöns första Trollerikrog där matgästerna i Viking Buffet-restaurangen har möjlighet att njuta av trollkonster direkt vid borden på lördagar och söndagar. Trollkonstnärerna bjuder även på magisk trolleristund i Seaside Cafét innan fartygets ankomst till Mariehamn och Stockholm.

Påsklovskul arrangeras på Helsingforsfartygen Mariella och Gabriella från Skärtorsdagen 2/4 och på Åbofartygen Viking Grace och Amorella från Långfredagen den 3/4 till Annandag påsk 6/4. Trollkonstnärerna finns på alla fartyg men aktiviteterna kan variera något. Fartygsvisa kryssningsprogram delas ut vid ombordstigning samt finns tillgängligt i fartygets Information.

För information om erbjudanden och förmånliga familjepaket över dagen eller längre bort.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.