Stockholm: Kulturnatten ger massor av upplevelser helt gratis

Stockholm Kulturnatt_2015_300dpiStockholms Kulturnatt arrangeras i år den 25 april, kl 18 – 24. På programmet står olika specialproduktioner och det bästa av det som alltid finns, allt med fri entré. Stockholms Kulturliv bjuder in till en unik och oförglömlig kväll i den lila färgens tecken med 100-tals möjligheter att göra något annat för en kväll; vernissager, dominostickning, filmvisningar, taggtrådsmusik, afrojazz, berättarslam, opera och mycket mer. I allkonsthuset vid Sergels torg hittar du Kulturnatt Stockholms två officiella informationscenter. Ställ frågor, hämta en programtidning och få information om hur du tar dig runt i natten i en lila atmosfär med livemusik, DJ:s och mycket mer. Öppettider: 17.00-24.00.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.