Museer: Motorhistoriska evenemang hela året

Sveriges rullande kulturarv firas 6 juni.

Sveriges rullande kulturarv firas 6 juni.

Motorhistoriska Riksförbundet, MHRF har en kalender som visar massor av evenemang under hela 2015. Du må sen vara intresserad av mopeder, lastbilar, tåg, traktorer, stridsvagnar, brandbilar eller klassiska raggarbilar. En särskild dag för ”Sveriges rullande kulturarv” är 6 juni som firas som Motorhistoriska Dagen, allt om denna finner du på: www.mhrf.se/6juni.

En trend tycks vara att det nu inte räcker med bara fordon, allt oftare vill man presentera dem i en nostalgisk miljö. Därför öppnas det allt fler nostalgiska kaféer där kaffet och dammsugaren sägs smaka precis som 1963!

Se mer på: www.mhrf.se

 

Motorhistoriska Riksförbundet företräder den fordonshistoriska rörelsen i Sverige och arbetar med bevakning av politiska frågor, kontakter med myndigheter och organisationer samt rådgivning och information. MHRF engagerar 100 000 medlemmar i 200 klubbar för målet att vårt fordonshistoriska kulturarv kan brukas, bevaras och utvecklas.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.