Skara: Sommarlands camping hyr ut husvagnar

Nu kan du campa i husvagn på Skara Sommarland utan att ha egen husvagn.

Nu kan du campa i husvagn på Skara Sommarland utan att ha egen husvagn.

Skara Sommarland, som har en av landets största familjecampingar, erbjuder sina gäster ett nytt boendealternativ under säsongen 2015. Nämligen möjligheten att hyra en stationär, toppmodern och fullt utrustad husvagn på campingen. 

Skara Sommarland öppnar för säsongen den 5 juni. Inför årets säsong har Skara Sommarland gjort ytterligare investeringar i campingen. Parken har också inlett ett samarbete med Nordens största husvagnstillverkare, Kabe Husvagnar. Kabe kommer inför årets säsong att placera ut två toppmoderna och familjeanpassade husvagnar på Skara Sommarlands camping. Husvagnarna som rymmer sex personer går att hyra ett dygn.

– Vi är alltid intresserade av att utveckla vår camping. Därför känns det väldigt roligt att kunna erbjuda våra gäster en ny, rolig boendelösning. Väljer man detta boendealternativ är det i princip bara att packa ner badkläderna och komma hit, säger Rickard Bender, försäljningschef på Skara Sommarland.

Skara Sommarlands campinggäster har möjlighet att provbo i en Kabe, modell Royal 780 GLE eller Royal BGXL, under perioden 5 juni till den 15 augusti. Paketet omfattar utöver boende även två dagsentréer till parken för två till sex personer. Bokningar görs via Skara Sommarlands nöjesbokning på tel: 010-708 70 00.

Skara Sommarlands camping, belägen ett stenkast från Skandinaviens största vattenpark, rymmer 500 husvagnar och tältplatser, 300 stugor och en handfull lägenheter.

 

Skara Sommarland är Skandinaviens största vattenpark. Parken har utöver ett vattenland även en tivolidel och gokartbanor. Med 44 attraktioner, fyra restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, spel, kiosker och caféer är Skara Sommarland fyllt med upplevelser för hela familjen. 2014 hade Skara Sommarland ca 450 anställda under säsong, gästades av ca 300 000 besökare och omsatte drygt 100 mkr. 

Skara Sommarland är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.