Kalmar: Kalmarsundsbadet har fått en pusshållplats

Kalmar har fått sin första pusshållplats – nu väntar vi på fler kärleksfulla kommuner. Osökt kommer vi att tänka på Halmstads berömda busslinje: "Kärleken, Sjukhuset, Kyrkogården" – Kärleken är ett bostadsområde.

Kalmar har fått sin första pusshållplats – nu väntar vi på fler kärleksfulla kommuner. Osökt kommer vi att tänka på Halmstads berömda busslinje: ”Kärleken, Sjukhuset, Kyrkogården” – Kärleken är ett bostadsområde.

Om du går längs Kalmarsundsparken i Kalmar stöter du på en lite annorlunda hållplats. Kalmars senaste skylt märker nämligen ut en bra plats för att ge eller få en puss. Pusshållplatsen är placerad vid Kalmarsundsbadets brygga och platsen utgör ett perfekt ställe för den som vill ta med sin partner på en mysig upplevelse.

Skylten sattes upp fredagen 3 juli och bara minuter efter skylten var på plats var pusskalaset igång. Många av de som använde sig av hållplatsen valde också att föreviga det på bild.

Bakom skylten står Destination Kalmar. Arkitektkopia har hjälp till med produktion och uppsättning.

– Klart Kalmar skall ha en egen pusshållsplats, säger Åke Andersson på Destination Kalmar. Vi valde att placera den vid Kalmarsundsbadets brygga eftersom miljön är fantastisk med utsikt över både hav och slott. Platsen är också en av de mest frekvent besökta platserna för såväl Kalmarbor som besökare. Vi tror att alla som badar här i sommar kommer bli glatt överraskade av pusshållsplatsen och passa på att pussas.

Kalmarsundsbadets brygga är redan ett populärt besöksmål. Den nya pusshållplatsen utgör ett spännande överraskningsmoment för den som besöker platsen. Många som motionerar längs stråket kommer nog också uppskatta den lilla pusspausen som skylten innebär.

 

Destination Kalmar ska i samverkan med näringslivet utveckla, profilera och marknadsföra Kalmar som besöksmål. Bolaget ska även samordna och utveckla evenemangsutbudet i Kalmar, driva turistbyrå- och gästhamnsverksamhet samt i samverkan med Statens fastighetsverk ansvara för verksamheten på Kalmar Slott.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.