Buss: Kul filmer ska locka unga till Swebus

Komikern Jonas Fagerström har producerat tre korta filmer som visar bekvämligheten på Swebus nya bussar.

Komikern Jonas Fagerström har producerat tre korta filmer som visar bekvämligheten på Swebus nya bussar.

På Facebook har komikern Jonas Fagerströms filmer visats fler än 1 miljon gånger. Han gör nu sitt första officiella samarbete och har valt att producera tre korta filmer ihop med Swebus. I filmerna visas Swebus nya fräscha bussflotta upp på Jonas Fagerströms humoristiska vis.

– Ungdomar efterfrågar ofta komfort och med Jonas Fagerström kunde vi skapa roliga filmer som framhäver de nya bussarna som ett lyxigare färdmedel, säger Christel Grip, presschef på Swebus. Vi är glada att vara en av de första att våga testa ett samarbete med en stor profil på Facebook, istället för stjärnor på Youtube eller Instagram.

Karaktärerna som Jonas Fagerström spelar driver med “jetset-livet” och hans filmer har fått stor spridning i sociala medier. På Instagram har Jonas över 50.000 följare och på Facebook har hans filmer visats över 1 miljon gånger. I de 15 sekunder korta filmerna som gjorts för Swebus får profilen en egen buss med sitt namn på bussens front.

– Jag hade en väldigt rolig dag med Swebus när vi spelade in filmerna och blev väldigt överraskad och glad när jag såg mitt namn på bussen. Jag kommer definitivt åka med Swebus nya fräscha bussar igen, säger Jonas Fagerström.

Med den nya bussflottan har Swebus investerat i USB-uttag vid varje säte, en ljusare toalett och läderklädsel som skapar en lyxigare känsla. De nya bussarna ska få gå på linje 888 mellan Stockholm och Oslo. Bussarna gör stopp på vägen i Västerås, Örebro, Karlskoga, Kristinehamn, Karlstad, Grums, Knöstad, Årjäng, Töcksfors och Oslo.

Filmerna släpps på Jonas Fagerströms Instagram och Facebook-sida men det går även att se filmerna på Swebus.se. Totalt kommer tre filmer att släppas mellan 27 augusti och 10 september. Första filmen släpps idag och resterande filmer kommer visas på www.swebus.se.

 

Swebus är Sveriges ledande expressbussföretag med fler än 10 000 avgångar per vecka. Swebus erbjuder resor till cirka 150 orter i Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och övriga Europa. Företaget erbjuder även flygtransfer, eventresor och chartrad trafik. Varje år görs mer än två miljoner resor med Swebus. Alla företagets expressbussresor är märkta med Bra miljöval och ombord på våra egna bussar finns gratis internet. Läs mer och köp din resa direkt på www.swebus.se. 

Swebus ingår i Nobinakoncernen, Nordens största aktör inom persontrafik med buss. Verksamheten omfattar kontraktsbaserade regionala resor i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt interregionala resor i egen regi genom Swebus. Nobinakoncernen omsätter drygt 6 miljarder kronor, kör 3 500 bussar och är med drygt 260 miljoner resor per år ett av norra Europas större persontrafikföretag. Mer information återfinns på www.nobina.com.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.