Stockholm: Snart premiär för TUR-mässan

TUR-mässan har funnits i Göteborg i 32 år och det har många gånger talats om att mässan borde flytta till huvudstaden. Men många andra resemässor har utan större framgång försökt att etablera sig i Stockholm. Ska bli spännande att se hur TUR-Stockholm lyckas.

TUR-mässan har funnits i Göteborg i 32 år och det har många gånger talats om att mässan borde flytta till huvudstaden. Men många andra resemässor har utan större framgång försökt att etablera sig i Stockholm. Ska bli spännande att se hur TUR-Stockholm lyckas.

Efter 32 år som Skandinaviens största resemässa i Göteborg öppnas nu en TUR-mässa även i Stockholm. Mässan ska hållas på den centrala mötesanläggningen Stockholm Waterfront Congress Centre den 26-27 september.

TUR Stockholm

I Stockholm blir det en renodlad konsumentmässa i lite mindre format än i Göteborg. Lokalerna begränsar till 50-60 utställare, en blandning av länder, svenska destinationer, resebyråer, transportörer, hotell och aktivitetsarrangörer.

Mässans förhoppning är att utställarna ska locka med fantastiska erbjudanden, precis som i Göteborg. Reseerbjudanden som presenteras på hemsidan, men som bara kan köpas på mässan. De oerhört populära reseberättelserna, där kunniga föreläsare på ett inlevelsefullt sätt skildrar olika resmål, följer också med till Stockholm. Här erbjuds alla utställare möjligheten att presentera sina produkter och destinationer på ett inspirerande sätt.

Förhoppningen är många branschaktörer vill medverka. Vi ser det här som ett beta-test. Faller det väl ut, räknar vi med en årligen återkommande konsumentmässa i Stockholm.

Försäljning på plats
Mötesplatsen kommer ha ett fokus på försäljning av resor och reserelaterade produkter. Vår tidigare erfarenhet från TUR i Göteborg visar att besökarna är en köpstark grupp och kan spendera i snitt upp till 2 000 kr/person.

Datum: Lördagen 26 september och söndagen 27 september 2015
Plats: Stockholm Waterfront Congress Centre (centralt beläget i Stockholm)
Antal besökare: ca 6 000

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.