Stockholm: Sportfiskemässan och cykelmässan flyttar ihop

Sportfiskemässan och cykelmässan, Sweden Bike Expo flyttar ihop och hålls närmast 18-20 mars 2016.

Sportfiskemässan och cykelmässan, Sweden Bike Expo flyttar ihop och hålls närmast 18-20 mars 2016.

Sportfiskemässan är Sveriges enda mässa för all typ av sportfiske, nu växer mässan och tar tillsammans med cykelmässan, Sweden Bike Expo, klivet från Kistamässan till Stockholmsmässan för att växa och nå ut till fler besökare. De två mässorna, Sportfiskemässan och Sweden Bike Expo, går samtidigt nästa år den 18-20 mars.

Med de möjligheter som Stockholmsmässans lokaler erbjuder kan Sportfiskemässan möta det växande intresset av fiske i alla dess former. Sportfiskemässan som arrangeras för tolfte gången, är Sveriges största mötesplats för alla sport- och flugfiskare. Intresset är stort från såväl utställare som besökare och på nästa års mässa blir det rikligt med produktnyheter, föreläsningar och prova-på-aktiviteter för hela familjen.

– Det ska verkligen bli roligt att få bygga mässan i de stora och luftiga lokalerna som Stockholmsmässan kan erbjuda. Jag tror att intresset för fisket fortsätter att växa och att vi kommer att få ännu fler besökare nu. Jag hoppas på minst 15 000 besökare, säger Agneta Brunell, projektledare för Sportfiskemässan.

– Med sportfiske som sin största hobby är det naturligtvis lite extra kul att få se Sportfiskemässan vidareutvecklas i Stockholmsmässans lokaler, säger Christer Ekman, Enhetschef för Kongresser & Guest Events, Operation på Stockholmsmässan.

Sportfiskemässan och Sweden Bike Expo går 18-20 mars 2016 på Stockholmsmässan.


Inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.