Kungsleden: Världens bästa vandringsled

Bli Kungsledssponsor för 25 kr per meter!

Kungsleden är världens bästa vandringsled, enligt National Geographic.

Kungsleden är världens bästa vandringsled, enligt tidskriften National Geographic och journalisten Peter Potterfield som testat vandringsleder över hela världen. Med på listan finns även bland annat Grand Canyon i USA, leden till baslägret på Mount Everest i Nepal, leden till stenstaden Petra i Jordanien, stora Yosemite-passagen i USA, Grindewald i Schweiz och Månbergen i Uganda.

Peter rekommenderar att man lägger 3-5 dagar på sin vandring längs Kungsleden. Helst ska man gå i augusti-september, när myggorna är färre. Genom att gå Kungsleden får man uppleva ett underbart vilt landskap där man kan ta en paus i bekväma stugor vid dåligt väder.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.