Hotell: Bacon gör comeback på Comfort Hotels frukostbuffé

Till alla LCHF-are och Atkinsföljares glädje har Comfort Hotels ångrat sitt beslut att kasta ut bacon från sina frukostbufféer.

Till alla LCHF-are och Atkinsföljares glädje har Comfort Hotels ångrat sitt beslut att kasta ut bacon från sina frukostbufféer.

Under förra veckan berättade Comfort Hotel, en av Nordic Choice Hotels kedjor, om sitt testprojekt för en ny mer hälsosam och hållbar frukost. Frukosten testades på 16 av 30 Comforthotell i Sverige och Norge och responsen från ivriga baconanhängare lät inte vänta på sig.

– Vi på Comfort Hotel ser på oss själva som den lille hotellrebellen som vill utmana det traditionella. Responsen från gästerna visar att vi i allra högsta grad gjorde precis just det. Även ifall många har rosat oss för åtgärden så är gästernas feedback tydlig och därför tar vi tillbaks baconetsäger Camilla Bergman.

Gästerna ska få välja själv

En av åtgärderna i testprojektet har varit att erbjuda hälsosamma, goda och inte minst hållbara frukosträtter som makrill, kokta ägg, havregrynsgröt, smoothie och massor av frukt och grönt som alternativ till rött och processat kött. Kedjedirektören för Comfort Hotel, Camilla Bergman, understryker att ändringen inte påverkar resten av sortimentet som just nu testas på de 16 Comfort-hotellen.

– Hälsosamma alternativ på frukostbuffén är fortsatt ett löfte till våra gäster. Utrullningen av testprojektet har redan lett till en ökning av konsumtionen av ekologiska matvaror och frukt och grönt. Dessutom har vi sett en dramatisk minskning av matavfall på testhotellen. Det är fantastiska resultat. Vår uppgift är att leverera ett så gott frukostutbud att gästerna frestas att äta både favoritbaconet och en massa frukt och grönt, säger Bergman.

Comfort Hotel jobbar målinriktat med att efterlämna ett så litet fotavtryck som möjligt i miljön och har tidigare lanserat kampanjen Dear Tripadvisor som uppmanar Tripadvisor att lägga till hållbarhet som bedömningsalternativ på sina sidor.

Mer om kampanjen här: http://www.deartripadvisor.com/

 

Comfort Hotel är urbana och effektiva hotell för resande, som önskar att bo centralt i moderna och spännande miljöer till ett förnuftigt pris.  Comfort Hotels är en del av Nordic Choice Hotels, en av Nordens ledande hotellkoncerner med 184 hotell på mer än 100 destinationer i Skandinavien och Baltikum.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.