Umeå: Kulturhuset Väven firar sin ettårsdag

Kulturhuset Väven är egentligen ett helt kvarter vigt åt kultur, nöjen och upplevelser. Husets ettårsdag firas med stort program.

Kulturhuset Väven är egentligen ett helt kvarter vigt åt kultur, nöjen och upplevelser. Husets ettårsdag firas med stort program.

På lördag, 21 november fyller Umeås stolthet, kulturhuset Väven ett år. Missa inte vernissage med konstnären Karin Laaja, härlig folkmusik och guidade visningar i Väven, Kvinnohistoriskt museum, hotellen U&Me och Stora hotellet. Maria Olsson på White Arkitekter föreläser om byggprocessen. Dessutom, barnteater, bio för halva priset, Mikael Holmberg om sin bok Drömfaktorn som är en tvättäkta chicklit från Umeå och konsert med Bass & Friends.

 

Umeå kommun har 11 300 medarbetare och är regionens största arbetsgivare. Verksamheterna präglas av medborgarfokus, öppenhet, tillit och en strävan att ständigt förbättra kommunens service. Umeå är en av Sveriges mest växande städer. Här bor omkring 120 000 personer och kommunens mål är att nå 200 000 invånare år 2050. I Umeå finns två universitet, ett livskraftigt näringsliv och ett attraktivt utbud av kultur och fritid. Här finns också västvärldens snabbaste bredband.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.