Birka Cruises och TEMA lockar med cykelkryss

En härlig kombo; kryssning med cykling!

En härlig kombo; kryssning med cykling!

Östersjörederiet Birka Cruises och rundresearrangören TEMA inleder ett exklusivt samarbete och skapar en ny resform: cykelkryssning. Sommaren 2016 presenteras två cykelkryssningar till Köpenhamn inklusive Gotland och Bornholm.

– TEMA står för kvalitet och stort kunnande. Genom samarbetet fortsätter vi utveckla våra kryssningar med upplevelser av hög kvalitet. Vi har en gemensam målgrupp och detta är ett sätt att skapa mervärde för kunderna, säger Marcus Hammarström, marknadschef på Birka Cruises

– Tillsammans med TEMA har vi skapat ett nytt sätt att resa, jag har i alla fall aldrig tidigare hört talas om cykelrundresor i kombination med kryssningar, säger Marcus Hammarström.

Två kryssningar med reseledare

Cykelresorna erbjuds den 30/6 och 14/7 under en 4-dygnskryssning med Birka Cruises till Köpenhamn med Gotland och Bornholm. TEMA har lagt upp cykelrutterna och deras reseledare finns som alltid med under hela resan.

– Det känns roligt att inleda ett samarbete med Birka Cruises och att kunna erbjuda TEMAs populära cykelkoncept i Skandinavien för första gången. Vi tror att just kombinationen kryss och cykling lockar en ny publik. Bland annat går det utmärkt att dela hytt med sin partner eller vän som inte vill cykla, vilket ger en ännu större flexibilitet, säger Lin Kraft, chef för Temaresor.

I sommar presenterar Birka Cruises nya långkryssningar och nya utflykter, mer fokus på aktiva upplevelser

Fakta cykelkryssning TEMA och Birka Cruises:

Datum: 3/6 och 14/7, fyra dygn

Pris 8 595:-. I priset ingår helpension, del i Seaview Komfort (utsyddes hytt), TEMAs reseledning, inträden, underhållning och alla aktiviteter ombord M/S Birka.

 Läs mer: Här!

 

Birka Cruises erbjuder skärgårdsinspirerade kryssningsupplevelser sedan 1971. Rederiet kryssar alla dagar i veckan från Stockholm via Mariehamn med kryssningsfartyget M/S Birka. Sommartid görs dessutom långkryssningar till utvalda destinationer runt Östersjön. Företaget är miljöcertifierat enligt ISO14001. M/S Birka är ett av världens mest miljöanpassade kryssningsfartyg. Det har ett slutet avloppssystem och allt avloppsvatten pumpas iland till reningsverk – inget släpps ut i Östersjön. Birka Cruises ingår i Eckerökoncernen med 1 350 anställda och en årsomsättning på 240 miljoner euro.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.