Silja Line blir nationell partner till Eurovision Song Contest

Silja Line blir nationell partner till Eurovision Song Cotest

Silja Line blir nationell partner till Eurovision Song Cotest

Världens största tv-underhållningsshow intar Stockholm Globe Arenas den 9-14 maj 2016. Silja Line går in som nationell partner. Avtalet ger exklusiv status och innebär att Silja Line kommer att vara aktivt och synligt i samtliga Eurovision-relaterade arrangemang både före och under evenemanget.

– Eurovision Song Contest är inte bara världens största underhållningsshow, det är även en folklig och mångkulturell händelse som förenar nationer över hela Europa och även andra delar av världen. Eurovision står för glädje, musik, underhållning och gemenskap – samma positiva känslor och upplevelser som Silja Line förknippas med. Vi ser det därför som ett naturligt steg att bli nationell partner till detta härliga evenemang, säger Janis Pavuls, marknadsdirektör på Tallink Silja AB.

Ombord på Silja Lines fartyg kommer det bl.a. att ordnas specialavgångar med Eurovision-tema och fartygen kommer att fyllas med festligheter, musik och underhållning i sann Eurovision-anda under hela våren och försommaren. Silja Line erbjuder även förmånliga rese- och biljettpaket till sina kunder.

– Vi kommer att ordna många spännande aktiviteter med anknytning till Eurovision Song Contest. Det största enskilda evenemanget kommer ordnas i Kungsträdgården som under hela evenemangsveckan kommer att förvandlas till Eurovision-village med tiotusentals besökare från hela Europa, säger Janis Pavuls, marknadsdirektör på Tallink Silja AB.

Om Eurovision Song Contest 2016:

Stockholm är värd för den 61:a upplagan av världens största tv-underhållningsshow, i vilken 43 länder kommer att delta. Detta efter att Måns Zelmerlöw charmade Europa med låten ”Heroes” och vann Eurovision Song Contest i Wien 2015. Tävlingen arrangeras av Europeiska radio- och TV-unionen (EBU) tillsammans med det land som föregående år korats till segrare. Evenemanget intar Stockholm Globe Arenas den 9-14 maj 2016, där fyra arenor: Globen, Hovet, Annexet och Tele2 Arena, används till ett evenemang samtidigt. Som ansvarigt TV-bolag står Sveriges Television.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.