Lidköping: Startar Restaurangvecka, 22-26 februari

Ett tiotal restauranger deltar i Lidköpings Restaurangvecka

Ett tiotal restauranger deltar i Lidköpings Restaurangvecka

Krögarna i Lidköping anordnar en vecka i den goda matens tecken, 22-26 februari. Alla de ca tio deltagande restaurangerna kommer under RestaurangVeckan att till specialpris erbjuda en tvårättersmeny med tre valmöjligheter för både förrätt och huvudrätt.

 

Lidköpings kommun har cirka 38 800 invånare och ligger vid kusten till Sveriges största insjö Vänern.  Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Här, mitt emellan skärgård och landsbygd, lever alla nära vardagen och nära varandra. Samtidigt finns det gott om rum för människor och företag att växa. Livskvalitet och framåtanda mixas med ett hållbart tänkande, en välmående kommun och bästa tänkbara medborgarservice.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.