Vidskepelser om resor

Många flygbolag undviker att oroa sina passagerare genom att undvika stolsrad 13.

Många flygbolag undviker att oroa sina passagerare genom att undvika stolsrad 13.

Resemagasinet Vagabond har på sin webbsida lagt ut en kul artikel om vidskepelser om resor. Att många hotell saknar rum 13 känner många till, särskilt i USA där hela våningsplan mellan 12:e och 14:e våningarna försvunnit. Flera flygbolag, bland andra SAS, har tagit bort stolsrad 13. Men i Kina är det istället stolsrad fyra som kan saknas. Många italienare undviker att börja sin resa den 17:e i månaden. I kristen tradition är talet 666 djävulens nummer och undviks därför. Vagabond har många fler vidskepligheter kopplade till resor, se själv på: www.vagabond.se

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.