Fjällen: Nu kommer fjällens mest fantastiska tid – vårvintern

Fjällens mest fantastiska tid – vårvintern!

Fjällens mest fantastiska tid – vårvintern!

I fjällen börjar nu den perfekta årstiden — den femte årstiden ”vårvintern”, vår och vinter i underbar symbios. Det händer dessutom mycket i fjällen under vårvinterns sista veckor. Det är under denna period evenemangskalendrarna är som mest fyllda och dagarna blir längre, det är ljust till långt in på kvällarna.

– Fjällens egen årstid, Vårvintern med kalla nätter och varma dagar tillsammans med allt som händer på våra destinationer är en väldigt bra kombination. Förutom att upplevelsen är på topp så är det verkligen nu man kan unna sig ett bra och rymligt boende nära backen till ett bra pris, säger Linda Morell, PR Chef, SkiStar AB.

 

Ett urval – vårvinterns evenemang – Fullständig evenemangskalender här

Trysilsmellen

En helg fylld med fest och glassig skidåkning. Starta dagen med Skibrunch på Trysil Turistsenter, fortsätt med skidåkning i den sköna vårsnön och avsluta med afterski och gratis utomhuskonsert. Häng med på en skidfest utöver det vanliga, boka in Trysilsmellen 15–17 april. Läs mer om Trysilsmellen » 

Hemsedal Winter Games

Under 22–24 april tävlar alpineliten och morgondagens stjärnor i Skandinaviens största alpinlopp. Det här är ett fartfyllt event för dig som älskar skidsport. De drygt 1000 deltagarna tävlar i slalom, storslalom och super-G.
Läs mer om Hemsedal Winter Games » 

Vårforum i Vemdalen

Skidfestival i Vemdalen med grym underhållning av bland andra Ola Salo och givetvis massor med glassig skidåkning. Samla kompisarna, packa solbrillorna och gör er redo för en fullspäckad weekend i Vemdalen 21–23 april. Läs mer om Vårforum » 

Skutskjutet i Åre

Den 23 april är det dags för årets upplaga av Skutskjutet i Åre. En rafflande störtloppstävling som alla, oavsett nivå eller ålder, kan delta i. Under eftermiddagen är det underhållning och afterski på Åre Torg och stämningen kommer vara på topp. Läs mer om Skutskjutet » 
Sälen Winter Games
Under 13–17 april förvandlas Sälen till en riktig tävlingsarena med något för stora som små. Se när morgondagens alpina elit tävlar sida vid sida med dagens stjärnor. Sälen Winter Games är en vinterfest för alla som älskar skidåkning. Läs mer om Sälen Winter Games »
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.