Stockholm: Silja Line bjuder på Muminkalas 1 maj

Hela Mumingänget bjuder in till Öppet hus på Silja Symphony 1 maj.

Hela Mumingänget bjuder in till Öppet hus på Silja Symphony 1 maj.

Den 1 maj är det åter dags för evenemanget Öppet hus – Muminkalas på Silja Symphony. Tallink och Silja Line öppnar upp fartyget för alla som är intresserade av en förmiddag fylld med roliga tävlingar, tårtkalas, Mumindans och uppträdanden. Det kommer även finnas möjlighet att boka kryssningar i terminalen till fina specialpriser.

Tallink och Silja Line tillsammans med Mumin och hans vänner välkomnar till ett sprakande Muminkalas. Den 1 maj mellan kl. 11:30 – 14:30 öppnar Silja Symphony upp dörrarna till en fartfylld dag. Det bjuds på kaffe, tårta och Mumindricka i Buffet-restaurangen, Mumindisco samt bus och skratt i sann Mumin-anda. Det kommer även att ordnas roliga tävlingar där man bland annat har chansen att vinna fina priser, såsom resor till Muminvärlden och biljetter till Eurovision Song Contest.

Utöver detta kommer det att bjudas på härlig underhållning och det kommer även finnas möjlighet att boka kryssningar till fina priser i terminalen. Evenemanget är helt kostnadsfritt och Silja Symphony ligger kvar i hamnen under dagen.

Mer info om evenemanget: www.tallinksilja.se/oppet-hus

Facebook: www.facebook.com/events/997204410365378/

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.