Gotland: BRA flyger direkt till Gotland från åtta flygplatser

BRA flyger i sommar direkt till Gotland från åtta flygplatser.

BRA flyger i sommar direkt till Gotland från åtta flygplatser.

Flygbolaget BRA fortsätter att flyga direkt till Gotland från åtta olika destinationer  i sommar. Med start i juni kommer kunder att kunna flyga direkt melan Umeå, Sundsvall, Bromma, Norrköping, Göteborg, Ängelholm, Malmö och Visby. Även Helsingfors knyts ihop med Visby i sommar.

I sommar knyter BRA ihop hela Sommarsverige. Den mycket populära sommarön Gotland får direkttrafik från flera städer i BRA:s linjenätverk samt Norrköping och Helsingfors. På så sätt blir det enkelt att ta sig till och från Gotland i sommar. Inte minst under den populära Almedalsveckan i juli eller medeltidsveckorna i augusti.Det finns väldigt mycket att upptäcka på Gotland för såväl gammal som ung. Sport, kultur, bad, upptäcksfärder och kulinariska inslag är bara några exempel

– Nu knyter vi på BRA ihop Sommarsverige. Tack vare alla våra sommarlinjer kan nu alla, oavsett var i Sverige man bor ta sig snabbt och smidigt till och från Gotland i sommar. På några linjer har vi i år ökat kapaciteten för att möta den stora efterfrågan vi såg i fjol och som vi också förväntar oss i år. Den som inte flyger direkt så kan alltid flyga via Bromma flygplats där det enkelt att byta flygplan, säger Björn Sjögreen, försäljnings-och marknadsdirektör hos BRA

– Som entreprenör i Visby är vi helt beroende av täta, prisvärda och pålitliga förbindelser mellan fastlandet och Gotland för både personal och gäster. Att BRA nu har en frekvent tidtabell från flera olika orter under hela sommaren gör att vi kan öka kapaciteten och våga fortsatta hårdsatsningen på våra populära ställen, Kallis och Wisby Strand/Strands veranda, säger Tobbe Larsson, VD och delägare på Kallis och Wisby Strand.

Just nu pågår en kampanj där BRA:s medarbetare på Gotland ger sina bästa tips på smultronställen på ön. Tipsen sträcker sig från cykling till paddling och riddarspel och finns tillsammans med en rad annan matnyttig information på https://www.flygbra.se/flyga-med-oss/destinationsinfo/

 

BRA står för Braathens Regional Airlines, men det är också ett löfte om hur bolaget vill uppfattas av kunderna. BRA flyger till Stockholm Bromma, Umeå, Östersund, Sundsvall, Visby, Trollhättan, Göteborg, Växjö, Kalmar, Ronneby, Halmstad, Ängelholm och Malmö. Under 2015 slog Malmö Aviation och Sverigeflyg gemensamt passagerarrekord med drygt 2,2 miljoner resenärer. BRA är miljöcertifierat enligt ISO 14001 och arbetar aktivt för ett fossilfritt inrikesflyg. BRA har 1100 medarbetare fördelat på 13 orter i Sverige. BRA ägs av Braganza som är Per G Braathens svenska investmentbolag.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/0/f/resaisverige.se/httpd.www/wp/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Gör ett inlägg

Din e-postadress kommer inte att publiceras.